top of page

Betalen

Bij Theekraampje kun je veilig betalen met iDeal, Klarna en Bancontact. Betaal direct zonder extra kosten. Gratis verzending vanaf € 40,- binnen NL. Gratis verzending vanaf €50,- binnen België.
Heb je nog verdere vragen? Neem gerust contact met mij op via info@theekraampje.nl

Verzenden

Theekraampje verzendt al haar pakketten wanneer de bestelling is betaald.
Alle zendingen worden momenteel verstuurd via DPD. Mocht Theekraampje om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengt Theekraampje jou hiervan natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte. 
De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten.

Afhankelijk van het formaat en het gewicht zijn er twee opties mogelijk. DPD hanteert de volgende tarieven voor de verzending: 

- Nederland: Gratis verzending vanaf € 40,- binnen NL. 

Brievenbuspakketje tot 2kg met track & trace - € 3,90

Pakketpost tot 1kg met track & trace - € 5,25

Pakketpost van 1kg tot 10kg met track & trace - € 5,60

 

- België: Gratis verzending vanaf €50,- binnen België.

Brievenbuspakketje tot 2kg met track & trace - € 9,50

Pakketpost tot 1kg met track & trace - € 12,25

Pakketpost van 1kg tot 10kg met track & trace - € 14,25

Na het afronden van je bestelling ontvang je een track en trace code waarmee je het pakketje kunt volgen. Wil je het pakketje graag versturen naar een land buiten Nederland of België? Neem dan contact met mij op via info@theekraampje.nl

Retourneren
Is je bestelling niet helemaal wat je ervan had verwacht? Dan heb je het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is jouw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw adres naar Theekraampje zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Theekraampje geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt je contact met mij opnemen via info@theekraampje.nl
. Ik zal vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Maatwerk producten

Het herroepingsrecht is niet van toepassing voor producten die je via Theekraampje koopt die op maat worden gemaakt op de door jouw ingevoerde specificatie. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Belangrijke voorwaarden:

  • De verwerking van je retour duurt maximaal 14 dagen na ontvangst van je retourzending. Het te ontvangen bedrag zal door mij teruggestort worden via dezelfde methode die gebruikt is tijdens het plaatsen van de bestelling. Dit duurt vanaf het moment van overmaken maximaal 5 werkdagen.

  • Bij verbreking van de verzegeling is jouw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden

  • Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan jouw doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is. 

  • Het herroepingsrecht is niet van toepassing voor producten die je via Theekraampje koopt die op maat worden gemaakt op de door jouw ingevoerde specificatie.

  • Zonder track-and-tracecode kan er geen onderzoek worden gestart naar vermiste retouren. Houd er dus rekening mee dat, als jouw pakket kwijt raakt tijdens de retourzending, jij hier verantwoordelijk voor bent en ik niet kan overgaan tot een terugbetaling.

  • Houd er rekening mee dat de kosten voor retour voor eigen rekening zijn.

bottom of page