20180205_105943.jpg
IMG_3922_edited.jpg
20200615_071732.jpg

Who's that girl?

Hoi theeliefhebber! Mijn naam is Ciska, 34 jaar en ik woon samen met mijn gezin in het prachtige Haarlem. Ruim twee jaar geleden ben ik met volle passie en liefde voor thee en kruiden begonnen met Theekraampje.

Al vanaf dat ik een klein meisje was dronk ik samen met mijn moeder een kopje thee zodra ik uit school kwam. In de loop der jaren raakte ik steeds meer geïnteresseerd in verse losse thee en kruiden en wat deze voor je gezondheid kunnen betekenen. Ik begon me er meer en meer in te verdiepen en uiteindelijk heb ik de opleiding Theesommelier afgerond (ja echt, dat bestaat!).

Kwaliteit en beleving bij het drinken van een lekker kopje thee staan voorop bij mij. Dat, in combinatie met de gezondheidsvoordelen die thee en kruiden met zich meebrengen, maakt het een super-drankje! De beeldvorming rond thee is overwegend stoffig. Ik wil dat ouderwetse taboe doorbreken. Kruiden zijn allesbehalve truttig, integendeel! Wie wil er nou niet het allerbeste voor zichzelf? En als kruiden daarbij kunnen helpen, hoe mooi is dat? Als je je goed voelt, dan straal je dat ook uit want kruiden zijn krachtiger dan je denkt.

Ben jij benieuwd hoe kruiden jouw hoofdpijn kunnen verlichten? Misschien ben je wel benieuwd hoe je van die vervelende verkoudheid af kunt komen. Of ben je alleen op zoek naar een lekker theetje voor ‘s avonds op de bank? Ik heb diverse kruiden en theesoorten in mijn assortiment die wellicht bij jou passen. Wil je meer weten of heb je vragen? Neem gerust contact met mij op, dan kijken wij samen naar jouw wensen.

Liefs, Ciska​