• Ciska

Theekraampje is online!

Bijgewerkt: 4 okt 2020


Welkom

Welkom bij Theekraampje! Vanaf vandaag is Theekraampje officieel online en toegankelijk voor elke theeliefhebber. Bij Theekraampje staat kwaliteit en beleving voorop! Theeliefhebbers kunnen hier kennis maken met (h)eerlijke theeën, leuke accessoires en thee avonturen. Neem de tijd en geniet!Theekraampje is ontstaan door veel passie voor thee en kruiden. Al vanaf dat ik een klein meisje was dronk ik samen met mijn moeder een kopje thee zodra ik uit school kwam. In de loop der jaren raakte ik steeds meer geïnteresseerd in verse losse thee en wilde ik er alles over weten. Ik begon me er meer en meer in te verdiepen en werd een echte kenner. De geur, de smaak, de beleving, ik werd een heuse theemuts.


Na een poosje nagedacht te hebben over hoe ik mijn passie invulling kon geven, heb ik uiteindelijk de knoop doorgehakt. Ik ga mijn eigen thee winkel beginnen!

Veel reizen, inspiratie, workshops en (netwerk)gesprekken later ben ik 2018 echt begonnen met het waarmaken van mijn droom. Ik ben begonnen aan een prachtig nieuw hoofdstuk in mijn leven: Theekraampje!


99 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven